logo bosma bv

Kozijnen

Voor het onderhoud en renovatie van uw woning, schuur of bedrijfspand, beschikt bouwbedrijf Bosma BV over deskundige vakmensen.
Deze vakmensen kunnen door hun jarenlange ervaring uw pand in perfecte en originele staat (terug) brengen.
Na een persoonlijk gesprek bij u thuis, zullen wij u een praktisch en betaalbaar ontwerp voorleggen, welke uiteraard aan de hand van uw wensenpakket en de bouwkundige mogelijkheden is gemaakt.

Ook voor het plaatsen/ vervangen van: dakramen, kozijnen, deuren, schuifpuien, plafonds, tegelwerk, etc. kunt u ook bij ons terecht.

Triple beglazing wordt tegenwoordig steeds vaker toegepast, bij bouwbedrijf Bosma BV maken wij zelf de kozijnen en plaatsen wij deze ook zelf dit inclusief het glas.
In onze Loods te Creil worden de kozijnen handmatig op elke gewenste maat gemaakt, tevens wordt alles voorzien van een laag grondverf.

Mocht u interesse of aanvullende informatie willen hebben dan kunt u voor een persoonlijk gesprek ten allen tijde contact met ons opnemen, door het contactformulier in te vullen.

Wij maken kozijnen speciaal opmaat.

Opdrachtgever: Elk houten kozijn maken wij op maat en vorm naar keuze.

Zoals boerderij deuren of een dubbele schuifpui. Eventueel kunnen wij ook kunststof kozijnen leveren en plaatsen.

Triple beglazing

Opdrachtgever: Wij hebben al ervaring met maken van kozijnen met triple beglazing. Deze beglazing zorgt voor een hoge isolatie waarde.

Entree pui kantoorpand

Opdrachtgever: Bosma BV Creil

Serre / uitbreiding woning

Opdrachtgever: Fam. Vader te Emmeloord