logo bosma bv

Ons Bedrijf

Wonen en werkenfotoonsbedrijf
Voor een bedrijfspand, een nieuwe woning of een aanbouw bent u bij Bouwbedrijf Bosma BV aan het juiste adres. Wij hebben gespecialiseerde mensen in huis, die uw wensen met grote nauwkeurigheid uitvoeren.

Bedrijfspanden
Door de kennis, die we in de loop van de jaren hebben opgebouwd, kan met recht worden gezegd, dat we gespecialiseerd zijn in alle projecten op het gebied van akkerbouw en veehouderij. Hierbij valt te denken aan opslag- en verwerkingsloodsen voor bijvoorbeeld aardappels, witlof en bloembollen, maar ook op het gebied van ligboxenstallen, varkensstallen en kippenschuren heeft Bouwbedrijf Bosma BV de expertise in huis. In de industriƫle sector hebben we onze sporen intussen eveneens verdiend. Met onze knowhow kunnen we fabriekshallen, garages, showrooms en kantoren tot in perfectie bouwen.

Nieuwbouw, verbouw en renovatie
Een nieuwe woning laten bouwen of uw bestaande woning renoveren of verbouwen, ook daarvoor kunt u bij Bouwbedrijf Bosma BV terecht. Een aanbouw, serre, dakkapel, nieuw dak of een complete woning is geen enkel probleem voor onze vakmensen. Bouwbedrijf Bosma BV kiest voor traditionele bouw en daarmee voor kwaliteit. Wij vervaardigen zelf alle kozijnen, schuifpuien, draaikiep-ramen en deuren. Dit doen we in Creil. We maken alles op maat, niets wordt seriematig vervaardigd. Bouwbedrijf Bosma BV heeft hiervoor specialisten in dienst. Wij bieden u een luxe bouwstijl, die tevens garant staat voor kwaliteit.
U komt met uw bouwwensen bij Bouwbedrijf Bosma BV en wij gaan er mee aan de slag. Meestal werken we de plannen zelf uit, soms komt er een architect aan te pas. Ook wanneer u zelf een architect in de arm neemt, kunnen wij uw woning bouwen. Bouwbedrijf Bosma BV houdt contact met de architect, we verzorgen de calculaties en vragen de vergunningen aan. U kunt het hele bouwtraject met een gerust hart aan ons overlaten.

Veiligheid
Bouwbedrijf Bosma BV heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers op de hoogte zijn van de regels omtrent veiligheid en we zorgen ervoor dat er met deugdelijk materiaal wordt gewerkt. Onze machines worden jaarlijks gecontroleerd. Bouwbedrijf Bosma BV voldoet aan de eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Lid
Wij zijn ook lid van https://www.noplinc.nl/ voor meer contacten en gegevens uit de Noordoostpolder. Tevens zijn wij aangemeld bij www.bouwnu.nl voor beoordelingen bekijken en geven van ons bedrijf.

Contact
Vul het contactformulier in voor meer informatie of bel met Roel Bosma 0527-262341 of 06-51408178.